top of page

Financieel Architect | Stefaan

Stefaan woont in het prachtige Meetjesland, is een echte levensgenieter en sportliefhebber. Samen met zijn twee kinderen heeft hij zich gevestigd in deze rustige en groene regio, waar hij volop geniet van de natuur en de rust.

Stefaan is een sportieve man die altijd in beweging is. Lopen, fietsen en padellen behoren tot zijn favoriete activiteiten. Of het nu gaat om een lange fietstocht door het uitgestrekte landschap van het Meetjesland, een intensieve padelsessie met vrienden of een ontspannende loopronde in de buurt, Stefaan weet altijd zijn energie kwijt te kunnen in de sport.

Naast zijn actieve levensstijl houdt Stefaan ook van de fijne dingen in het leven. In zijn vrije tijd geniet hij graag van een lekker biertje, bij voorkeur in goed gezelschap. Een BBQ met vrienden en familie is voor hem het toppunt van ontspanning. De combinatie van goed eten, fijne mensen en een gezellig sfeertje maakt deze momenten onvergetelijk.

Stefaan Poffyn is dus een veelzijdige man die het beste van beide werelden combineert: de dynamiek van een sportief leven en de rust en gezelligheid van het Meetjesland. Zijn passie voor sport en zijn liefde voor gezelligheid maken van hem een bijzonder persoon die volop geniet van het leven.

Stefaan vrije tijd.jpg
bottom of page