top of page

Medische en vrije beroepen

vrije beroepen

Je RIZIV polis verzilveren? 

In het scenario van de wedersamenstelling sluit je een lening af voor de aankoop, bouw of verbouwing van vastgoed. Het kapitaal van die lening wordt ten laatste op de eindvervaldag volledig terugbetaald via je RIZIV-contract. In tussentijd betaal jij enkel de voorziene premies voor de polis en de intresten.

ondernemers en zelfstandigen

Welke financieringen zorgen ervoor dat de liquiditeit van de onderneming beter gewaarborgd is?

Financiering voorafbetaling belastingen: lening die je aangaat bij een kredietinstelling voor het betalen van je voorafbetalingen belastingen. Hiermee bespaar je mogelijk extra geld uit, vandaag rekent de fiscus een extra toeslag aan de bedrijven die onvoldoende vooraf betaald hebben. 

Financiering vakantiegeld en eindejaarspremie: lening die je afsluit bij een kredietinstelling voor het betalen van de vakantiegelden of eindejaarspremies van je werknemers.

Wat is een voorschot krediet op je VAPZ?

Met behulp van je RIZIV, VAPZ en eventueel IPT kan je je pensioencontracten eenvoudig inzetten voor het verwerven, onderhouden, bouwen en verbouwen van onroerend goed. Dit kan zelf voor je vakantiewoning in Spanje.

voorschotkrediet VAPZ/IPT
Bulletkrediet

Schakel een bullet krediet in om je vermogen te doen groeien.

Christophe De Smaele , oprichter van FABU neemt je mee in dit verhaal.

Lees hier zijn E-Book

Of bekijk hier de voordelen van een Bullet Krediet in een korte video

Opbrengsteigendom

We helpen je je passief inkomen uit te bouwen. 

We werken er hard aan om u de beste deal te bezorgen voor uw persoonlijke situatie. Veel van onze klanten werken graag met onze Eerste hypotheek, omdat ze het gemakkelijk en eenvoudig te begrijpen vinden. Onze tussenpersonen staan echter voor u klaar om u bij elke stap van het proces te begeleiden. Het is van cruciaal belang om een deskundig team aan uw zijde te hebben die u kan helpen de beste mogelijkheden voor u te vinden.

Medische en vrije beroepen: Investeringen

Contact

Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!

Kopie van juiste financiële keuzes (3).png
Medische en vrije beroepen: Contact
bottom of page