top of page

Financieel Architect | Dries

Dries, een trotse inwoner van Zottegem, beleeft momenteel een bijzonder hoofdstuk in zijn leven. Recent getrouwd, geniet hij samen met zijn partner van hun nieuwe avontuur en de gezellige sfeer van hun thuisstad.

Dries is een fervent muziekliefhebber. Of het nu gaat om ontspannen thuis luisteren naar zijn favoriete nummers of de opwinding van live optredens, muziek speelt een centrale rol in zijn leven. Hij waardeert de diversiteit en het vermogen van muziek om emoties op te roepen en verhalen te vertellen. Concerten en festivals zijn voor hem dan ook de perfecte gelegenheden om zijn passie voor muziek te delen en nieuwe geluiden te ontdekken.

Naast zijn liefde voor muziek is Dries ook een echte fijnproever. Hij houdt van lekker eten en geniet ervan om nieuwe culinaire ontdekkingen te doen. Of het nu gaat om een gezellig etentje thuis, een diner in een knus restaurantje of een barbecue met vrienden, Dries weet altijd te genieten van goede gerechten. Een lekker pintje mag daarbij zeker niet ontbreken, want ook dat hoort bij zijn momenten van ontspanning en gezelligheid.

Dries is een man die weet hoe hij moet genieten van het leven. Zijn passie voor muziek, zijn liefde voor lekker eten en drinken, en de warmte van zijn recent gestichte gezin maken hem tot een bijzonder persoon. In Zottegem heeft hij zijn thuis gevonden, waar hij volop geniet van de mooie momenten die het leven te bieden heeft.

Dries extra vrije tijd.jpg
bottom of page